Doudet-Naudin ‘Les Amis’ Chablis

Bestel de Doudet-Naudin ‘Les Amis’ Chablis online voor slechts €14.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Doudet-Naudin is sinds 1849 een begrip in Bourgogne en daar weten ze hoe ze klassieke Chablis moeten maken: mooi droog vol limoen, appel, pruim, krijt en een vleugje roomboter. Heerlijk bij oesters.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Doudet-Naudin ‘Les Amis’ Chablis:
Druifsoort: Chardonnay
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bourgogne
Jaar: 2018
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12,5 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2021
EAN: 3660600033883
Flessen per doos: 6 flessen

Doudet-Naudin 'Les Amis' Chablis wijnbeurs.nl
Doudet-Naudin is één van de oudste wijnhuizen in de Bourgogne en is 170 jaar later nog steeds een begrip. Sinds 1849 maken ze wijnen van uitmuntende kwaliteit, waarbij ze altijd één belangrijk doel hebben: om het terroir van Bourgogne uit te lichten zonder de waarden authenticiteit en kwaliteit te uit het oog te verliezen. In het jaar 1933 heeft de familie Doudet het stokje overgenomen en sindsdien is het domein alleen maar verder geprofessionaliseerd. Het domein is daarna ook in altijd in de familie gebleven met momenteel Christophe Rochet aan het roer.  Doudet-Naudin Domaine Doudet-Naudin werkt met beperkte opbrengsten en milieuvriendelijke methoden om ongedierte te bestrijden. Op de meeste percelen komt zelfs geen enkele machine te pas: daar vindt enkel handmatig werk plaats met soms de hulp van paarden om de bodem te ploegen. Dankzij de hete zomers, koude winters en kalkrijke en zanderige gronden zijn ze in staat om wijnen met karakter te maken, zoals deze klassieke Chablis wijn van 100% Chardonnay.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]