Electronic drinking roulette

Bestel online de Electronic drinking roulette voor slechts 19.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Accessoires & Luxe Kado’s aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Gadgets voor een goede prijs. Tijdens feesten en partijen komt de avond soms moeilijk op gang. Met deze elektronic drinking roulette is dat volledig verleden tijd!

De Electronic Drinking Roulette is een leuk drank gezelschapsspel. Dit drinkspel zorgt voor een perfect begin van de avond. De avond komt meteen op gang en een moeizaam begin is absoluut niet meer van toepassing. Maar zorg er wel voor dat je niet verslaafd raakt aan het spelletje, want dan wordt het gegarandeerd moeilijk om thuis te komen.

De zes glaasjes zijn allemaal voorzien van een getallenreeks. Het is de bedoeling dat je het glaasje dat overeenkomt met het betreffende getal die de roulette aangeeft leeg drinkt. Zo heb je een glaasje die hoort bij de nummers 1 tot 6, een glaasje dat hoort bij de nummers 7 tot 12 enzovoort. Je kunt er voor kiezen om alle glaasjes met hetzelfde drankje te vullen, maar om het drank gezelschapsspel nog leuker te maken kun je natuurlijk ook elk glaasje van een ander drankje voorzien.

En dan maar hopen dat jij jouw favoriete drankje mag drinken!

Dit spel bevat :
– 6 glaasjes
– 1 roulette tafeltje
– Batterijen 2x AA (niet inbegrepen)Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Electronic drinking roulette: Wijn uit de categorie: Accessoires & Luxe Kado’s Merk: San Silvestro De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Gadgets Regio van herkomst: Sub-categorie: Accessoires & Luxe Kado’s>Gadgets Inhoud: Electronic drinking roulette wijny.nl