Entree Wijnbeurs Wijnproeverij Brasschaat 28 maart

Bestel de Entree Wijnbeurs Wijnproeverij Brasschaat 28 maart online voor slechts €0.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit te bestellen.

Bestel nu uw tickets voor de Wijnbeurs Wijnproeverij en proef méér dan 50 wijnen op een prachtige locatie: Kasteel Brasschaat. Bovendien kunt u kennismaken met een aantal van onze wijnmakers!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Entree Wijnbeurs Wijnproeverij Brasschaat 28 maart:
Druifsoort:
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 977
Land van herkomst:
Regio:
Jaar:
Kleur:
Smaakprofiel:
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 0.01 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot:
EAN:
Flessen per doos: 1 flessen

Entree Wijnbeurs Wijnproeverij Brasschaat 28 maart wijnbeurs.nl
Wijnbeurs open huisWe nodig u van harte uit voor de Wijnbeurs Wijnproeverij op zaterdag 28 september op een prachtige locatie te Brasschaat, het Kasteel van Brasschaat. Tijdens deze proeverij openen we ruim 50 wijnen die u allemaal kunt proeven! Met o.a. een zeldzaam mooie Saint-Emilion, uitstekende Meursault en een karaktervolle Barolo.  Schrijf u tijdig inDe waarde van de proeverij is € 35,-. Maar u betaalt niks, omdat u de privilege kaart van ons heeft ontvangen. Wat krijgt u hiervoor:   • Toegang tot het proeven van méér dan 50 wijnen • Een Schott Zwiesel proefglas t.w.v. € 8,50  We verwachten dat de proeverij binnen de kortste keren uitverkocht is, dus schrijf u op tijd in!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]