Finca Martha Malbec

Bestel de Finca Martha Malbec online voor slechts €7.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Argentinië te bestellen.

Dit is dé ideale steakwijn: een zachte en sappige Malbec uit Argentinië vol donker fruit en een soepele structuur. De druiven voor deze Mendoza wijn groeiden op 700 m hoogte en waren daardoor perfect rijp.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Finca Martha Malbec:
Druifsoort: Malbec
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: -42
Land van herkomst: Argentinië
Regio: Mendoza
Jaar: 2018
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Licht, soepel & fruitig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2024
EAN: 7798115620697
Flessen per doos: 6 flessen

Finca Martha Malbec wijnbeurs.nl
De Argentijnse wijnen van Finca Martha worden door Bodega La Soñada gecultiveerd en opgevoed. Het bedrijf van de familie Barale bezit één van de oudste kelders in San Rafael in Mendoza. San Rafael is tegelijk ook een van de meest gereputeerde wijnregio’s van Argentinië. Het gebied wordt geïrrigeerd door de rivieren Atuel en de Diamante. De bodems kenmerken zich door het weinige organische materiaal, weinig neerslag en een zeer lage luchtvochtigheid. Dit zijn dé ideale omstandigheden voor gezonde en kwalitatieve druiven. Malbec wijn De Malbec druiven voor deze Argentijnse wijn komen uit de Villa Atuel wijngaard die 700 m boven zeeniveau staat aangeplant. Hieraan danken de wijnen hun aromatische expressies. Finca Martha wijnen staan verder bekend om hun frisse, fruitige en toegankelijke karakter. Ook zijn ze middels een duurzame methode geproduceerd. Het oenologische team van Finca Martha wordt aangestuurd door de wijnmaakster María Belén Muñoz. Haar passie voor het vak is aangewakkerd door haar vader en ooms die ook al in de wijnwereld actief waren. María is in 2010 afgestudeerd aan de UTN University in Mendoza. In 2014 ging ze voor Finca Martha werken en onder haar leiding hebben de Argentijnse wijnen belangrijke onderscheidingen gewonnen van onder andere Decanter, Sub30 Wine Contest of Argentina en Argentina Wine Awards.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]