Georg Julius Riesling (Organic)

Bestel de Georg Julius Riesling (Organic) online voor slechts €8.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Duitsland te bestellen.

Een knetterfrisse bloesemfruit Riesling uit 2017, gemaakt door een van dé Duitse Riesling specialisten: Georg Julius. Een echt staaltje Duitse perfectie, 100% biologisch en vegan, én fantastisch lekker bij de asperges.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Georg Julius Riesling (Organic):
Druifsoort: Riesling
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Duitsland
Regio: Rheinhessen
Jaar: 2017
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12,5 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2021
EAN: 4206135530702
Flessen per doos: 6 flessen

Georg Julius Riesling (Organic) wijnbeurs.nl
Het verhaal van Weingut Julius begint bij de grootvader van wijnmaker Georg Julius in 1926. Hij kocht het als boerderij in Gundheim, in de regio Rheinhessen, en Georg heeft het met veel toewijding naar een biologische wijngaard van 19 ha uitgebouwd. Er is zo’n 60% beplant met witte druiven op een bodem van klei en kalk. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met moderne technieken om de kwaliteit van de wijn te verbeteren. Daarnaast wordt biologische wijnbouw toegepast om zo min mogelijk schade aan het milieu toe te brengen. Dat doet niks af aan de kwaliteit, want de wijnen van Weingut Julius hebben stuk voor stuk een sterk karakter. Riesling De Riesling druif voelt zich het best thuis in koele wijngebieden. De belangrijkste thuisbasis is dan ook Duitsland. De beste wijnen uit dit land hebben hun verfijndheid, balans en elegantie veelal te danken aan de Riesling druif. Deze druif heeft klei-, kalk- en leisteenrijke terroirs nodig om goed te gedijen. Daarnaast groeit Riesling simpelweg het best op hellingen met een gunstige ligging. Dit soort ideale omstandigheden bevinden zich vooral in Duitsland. Er worden dan ook veel top Riesling wijnen in Duitsland geproduceerd.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]