Georg Julius Sauvignon Blanc (Organic)

Bestel de Georg Julius Sauvignon Blanc (Organic) online voor slechts €10.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Duitsland te bestellen.

Loepzuiver met de power van een Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc.. Deze biologische én meteen vegan wijn van Weingut Julius is een knap staaltje Duitse perfectie.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Georg Julius Sauvignon Blanc (Organic):
Druifsoort: Sauvignon Blanc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Duitsland
Regio: Rheinhessen
Jaar: 2018
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2020
EAN: 4206135530665
Flessen per doos: 6 flessen

Georg Julius Sauvignon Blanc (Organic) wijnbeurs.nl
Bij Georg Julius in de regio Rheinhessen zijn de 3 basisprincipes simpel: organische en mileuvriendelijke wijnbouw, zorgvuldige vinificatie én met als resultaat Duitse wijn maken met een sterk karakter. Alles in harmonie met de natuur dus om zo min mogelijk schade toe te brengen. Het was de grootvader van Georg Julius die het domein als boerderij in 1926 kocht. Zijn kleinzoon Georg, nu de huidige eigenaar en wijnmaker, heeft het met veel toewijdig uitgebreid naar een biologische wijngaard van ruim 19 ha. Weingut Julius De focus ligt op het maken van Duitse witte wijn, want ruim 60% van alle wijngaarden is aangeplant met onder andere de witte Riesling, Sauvignon Blanc, Silvaner en Pinot Gris druiven. Deze druiven groeien op een vruchtbare bodem van klei en kalk die ook in staat is om water voor een lange tijd vast te houden. Zo is er ook tijdens hete zomers geen sprake van droogte en krijgt de biologische wijn door de aanvoer van voldoende voedingsstoffen altijd een mineraal karakter waar ze ook om bekend staan. Wijnrecensent Hubrecht Duijker "Buxus en een snufje groene kruiden spelen samen met fris wit fruit de collectieve hoofdrollen in de vrij ferme, correct gevulde Sauvignon Blanc 2018 van Georg Julius. Die niet woont en werkt in Nieuw-Zeeland, wat je gezien zijn wijn bijna zou verwachten, maar in Duitslands grootste wijnstreek, Rheinhessen. Samen met zijn vrouw Christine exploiteert Georg (foto) daar bijna 20 hectare met grotendeels löss- en leemhoudende grond, en doet dit volgens organische principes." (via www.hubrechtduijker.com)

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]