GinSin 12 Botanics

GinSin 12 Botanics

Bestel online de GinSin 12 Botanics voor slechts 7.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Alcoholvrije Wijn en Spirits aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Granada wijn kopen uit Spirits voor een goede prijs.

GinSin is een alcoholvrije Gin. Deze drank heeft dezelfde kenmerken als de varianten met alcohol. Het enige verschil is dat deze Gin nooit in aanraking met alcohol is geweest. De basis is het restproduct van de Gin met alcohol. Hieraan zijn natuurlijke smaak- en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de Gin wel de smaakbeleving heeft van echte Gin zonder het branderige gevoel van de alcohol. Een citrusfrisse smaak met vele kruiden als koriander, kaneel, lavendel, lemon, hibiscus. Het brand niet in de keel, maar tintelt de smaakpapillen wel. Puur of in de mix te drinken.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze GinSin 12 Botanics: Wijn uit de categorie: Alcoholvrije Wijn en Spirits Merk: La Source De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Spirits Regio van herkomst: Granada Sub-categorie: Alcoholvrije Wijn en Spirits>Spirits Inhoud: 700ml