Gnarly Head 1924 Port Barrel Aged Pinot Noir (Limited Edition)

Gnarly Head 1924 Port Barrel Aged Pinot Noir (Limited Edition)

Bestel online de Gnarly Head 1924 Port Barrel Aged Pinot Noir (Limited Edition) voor slechts 17.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rode wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste California wijn kopen uit Verenigde Staten voor een goede prijs.

In de wijngaarden houdt een koele luchtdeken de temperatuur in de ochtend lekker fris. Overdag is het erg warm en zeker in de zomermaanden. Hierdoor kan de wijnmaker een rijke en zondoorstoofde pinot noir produceren. Deze pinot noir wordt opgevoed in oude portvaten. Dit maakt de wijn rijk en vol met gelaagde smaken.

Smaken van vijg en gekonfijt zwart fruit. De wijn is vol en krachtig en heeft een mooie geroosterde smaak met aroma’s van zoete specerijen.

Lekker bij stoofgerechten. Maar ook pittige harde kazen smaken goed. Uiteraard kun je deze wijn goed drinken bij een gerecht van gegrild rood vlees. Probeer eens een stukje pure chocolade, dat is ook een mooie combinatie.

 

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Gnarly Head 1924 Port Barrel Aged Pinot Noir (Limited Edition): Wijn uit de categorie: Rode wijn Merk: Gnarly Head De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Verenigde Staten Regio van herkomst: California Sub-categorie: Rode wijn>Verenigde Staten Inhoud: 750ml