Gnarly Head Pinot Noir

Gnarly Head Pinot Noir

Bestel online de Gnarly Head Pinot Noir voor slechts 13.50. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rode wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Verenigde Staten voor een goede prijs.

Deze Pinot noir krijgt zijn bijzondere, complexe karakter door het gebruik van druiven uit de verschillende regio’s van Californië die het meest geschikt zijn voor de aanplant van pinot noir: Monterey, Lodi en de North Coast. Fruit van elke van deze regio’s voegt een eigen laag toe aan de blend, zodat hij meer complexiteit krijgt. Wijngaarden in de regio Lodi -waar veel wijnhuizen druiven voor hun mousserende wijnen vandaan halen- geven de wijn zijn ruggengraat. De druiven van de North Coast zorgen voor veel fruit en krachtige, intense aroma’s. Monterey-fruit geeft dat prachtige karakter van kersenfruit, waar de regio zo befaamd om is. Een ideale mix van bijzondere smaken.

Breed en verleidelijk, aards, specerijen, vanille, kersen en pruimen, toast, tabak, met een volle en soepele smaak, heel krachtig en intens, zwoel, met een lichte stevigheid in de afdronk.

Fijn bij gedroogde worst, een mooie pizza, worstjes van de barbecue, gegrilde kip, een mooie varkenskarbonade, zachte roodbacterie kazen.

Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Gnarly Head Pinot Noir: Wijn uit de categorie: Rode wijn Merk: Gnarly Head De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Verenigde Staten Regio van herkomst: Sub-categorie: Rode wijn>Verenigde Staten Inhoud: 750ml