Heim Impérial Riesling

Heim Impérial Riesling

Bestel online de Heim Impérial Riesling voor slechts 8.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rode wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Alsace wijn kopen uit Frankrijk voor een goede prijs.

Bleekgele Riesling uit de Elzas met veel delicaat fruit. In de geur elegant, verfijnd en levendig. Met limoen en grapefruit in de hoofdrol. Daarnaast mineralen en bloemen. De zuren zijn mooi in balans en geven de wijn een plezierige structuur.

Een wijn waar je alle kanten mee uit kunt. Picknicken in het bos, middagje in het park of met een bootje het water op. Of gezellig eten met familie of vrienden. In het laatste geval: deze Riesling is lekker bij onder andere schelp- en schaaldieren, forel met citroen, een salade met geitenkaas, of authentiek op zijn Elzas bij zuurkool.

Past goed bij: fruits de mer, lichte visgerechten, geitenkaas, zuurkool.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Heim Impérial Riesling: Wijn uit de categorie: Rode wijn Merk: Bestheim De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Frankrijk Regio van herkomst: Alsace Sub-categorie: Rode wijn>Frankrijk Inhoud: 750ml