HEMA Vacuüm Flessenstoppers - 2 Stuks

HEMA Vacuüm Flessenstoppers – 2 Stuks

Bestel online de HEMA Vacuüm Flessenstoppers – 2 Stuks voor slechts 5.00. Klik hier en profiteer van deze heerlijke koken en tafelen aanbieding van HEMA. Bij HEMA kun je de lekkerste wijn kopen voor een goede prijs. Bijna 75% van de HEMA wijnen is bekroond! HEMA Vacuüm Flessenstoppers – 2 Stuks nu voor slechts €5,-. Deze vacuüm flessenstoppers verlengt, in combinatie met de vacuümpomp (artikelnummer 80850015), de houdbaarheid van flessen met drinken. Met de pomp zuig je het zuurstof uit de fles, waardoor smaken langer lekker en beter blijven. Heel handig voor bijvoorbeeld een net aangebroken fles wijn.

Gebruiksaanwijzing vacumeren: Zet de fles op een vlakke ondergrond. Druk de flessenstopper goed in de fles. Zet de HEMA vacuümpomp recht op het ventiel. Beweeg dan met hele slagen op een neer. Haal de pomp rechtomhoog van het ventiel af. Als het middelste bolletje van het ventiel naar binnen is getrokken, is het vacumeren gelukt. Controleer regelmatig of de fles nog goed gevacumeerd is. En als je het ventiel los wilt halen, duw je het voorzichtig naar links en recht. . De producteigenschappen: *: BPA vrij, . aantal stuks: 2. artikel nummer: 80850016.

Wat meer informatie over deze HEMA Vacuüm Flessenstoppers – 2 Stuks

  • Wijn uit de categorie: koken en tafelen
  • Merk: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dwe512a9a4/product/80850016_01_005.png?sw=529&sh=600&sm=fit&bgcolor=FFFFFF
  • Volledig categorie pad:
  • De verzendkosten: HEMA
  • De levertijd:
  • EAN: Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling via DHL morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op dinsdag bij je thuis bezorgd.
  • Voorraad: 3.95