Herrljunga Glögg Traditional

Bestel online de Herrljunga Glögg Traditional voor slechts 4.99. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Alcoholvrije wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Rode wijn voor een goede prijs.

Een Zweedse alcoholvrije glühwein die niet van de alcoholhoudende te onderscheiden is. De geur is herkenbaar aan zijn kruidnagel, de smaak is sterk en krachtig. Een eerlijk en goed product dat nooit in aanraking met alcohol is geweest. Een fles voor het hele gezin. Warm de glühwein in een pannetje tot ongeveer 60℃ en serveer het warm in een glas. Lekker bij zoete lekkernijen zoals chocolade-, gember- of kaneelkoekjes, maar natuurlijk ook bij hartige worstsoorten en pikante of blauwe kaas. 

Glögg wordt uitgesproken als kluk en is de Scandinavische naam voor glühwein, ook wel bekend als bisschopswijn. Deze glühwein wordt ook in Zweden voornamelijk gedurende de wintermaanden warm gedronken en is dus een echte winterborrel. In Zweden kent iedereen Herrljunga die al sinds 1911 de meest gedronken alcoholvrije glühwein produceert. De Glögg familie bestaat uit drie verschillende smaken: Traditioneel, Appel & kaneel en Bosbes,. Dus voor ieder wat wils. Skål! (proost in het Zweeds).

Waarom bestellen bij Wijny.nl?

  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen

Wat meer informatie over deze Herrljunga Glögg Traditional:
Wijn uit de categorie: Alcoholvrije wijn
Merk: La Source
De verzendkosten: 6.95
De levertijd: 1 dag(en)
Land van herkomst: Rode wijn
Regio van herkomst:
Sub-categorie: Alcoholvrije wijn>Rode wijn
Inhoud: 750ml

Herrljunga Glögg Traditional wijny.nl

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]