Indomita Quintus Carménère Gran Reserva

Bestel de Indomita Quintus Carménère Gran Reserva online voor slechts €7.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit Maipo Valley te bestellen.

Bij Indomita Quintus wordt niet alleen met liefde wijn gemaakt, maar proberen de wijnmakers ook het unieke karakter van het terroir tot uitdrukking te brengen in de wijnen die zij maken. Het resultaat: een wijn die barst van het rode fruit en tegelijkertijd elegant is met een spannende kruidigheid.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Indomita Quintus Carménère Gran Reserva:
EAN: 8719418005300
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Natuurkurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Chili
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 12
Levertijd:
Alcoholpercentage: 14
Druiven: Carménère
Smaakprofiel: Vol & Krachtig
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

Indomita Quintus Carménère Gran Reserva wijnvoordeel.nl

Viña Indomita is een modern Chileens wijnbedrijf met wijngaarden in de beste gebieden van Chili. Het team wijnmakers bij Indomita staat hoog aangeschreven. De wijnen worden gemaakt van de beste druiven uit Chili en volop liefde voor de wijn. Daarnaast experimenteren ze regelmatig met nieuwe druivensoorten en langdurige houtrijping.  In het schitterende moderne wijnhuis, dat prominent is gebouwd op een afgetopte berg, bevindt zich een ‘state of the art’ vinificatiecentrum en een reusachtige wijnkelder waar de wijnen liggen te rusten. De kelder is uitgehouwe nin de berg waarop het wijnhuis is gebouwd. Dit zorgt voor een ideale temperatuur en luchtvochtigheid waarin de wijnen optimaal kunnen rijpen.  Chili De wijnproductie in Chili kwam op gang met de komst van de Spanjaarden in het land. Ook is er een duidelijke Franse invloed omdat sinds 1851 veel Franse druivenrassen in Chili zijn ingevoerd. De meest gebruikte zijn de Cabernet Sauvignon, Merlot en de Sauvignon Blanc. De nationale trost van Chili is de Carménère druif, dit is een oude versie van de Merlot in komt alleen in Chili voor. De Carménère druif is rijper, donkerder en kruidiger dan de Merlot, ook geeft de wijn koffie en specerijenaroma’s.. Profiteer nu van deze Indomita Quintus Carménère Gran Reserva aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]