Jacquart brut Mosaïque (in geschenkverpakking met twee kristallen flûtes)

Jacquart brut Mosaïque (in geschenkverpakking met twee kristallen flûtes)

Bestel online de Jacquart brut Mosaïque (in geschenkverpakking met twee kristallen flûtes) voor slechts 65.00. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Champagne aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Champagne wijn kopen uit Jacquart voor een goede prijs.

De Champagne brut Mosaïque is sprankelend van kleur. In de geur frisse peer, vijgen, amandel en bloesem. Even het glas walsen en er komen rijkere geuren naar boven van honing en vers gebakken brood. De wijn heeft een fijne bubbel, verfrissend en het fruit houdt lang aan. Wanneer er echt iets te vieren is: een huwelijk, een receptie, of ‘gewoon’, het leven. De ontvanger van dit champagnegeschenk kan er op ieder moment van genieten. Dag of nacht, als starter op de zondagmorgen, als aperitief of bij eten. Deze champagne is heerlijk bij vis, ei en kazen.

Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Jacquart brut Mosaïque (in geschenkverpakking met twee kristallen flûtes): Wijn uit de categorie: Champagne Merk: Champagne Jacquart De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Jacquart Regio van herkomst: Champagne Sub-categorie: Champagne>Jacquart Inhoud: 750ml