Johnny Q Chardonnay

Bestel de Johnny Q Chardonnay online voor slechts €9.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Australië te bestellen.

Het motto van John Quarisa is helder: passion is everything. En dat blijkt wel uit deze klasse Chardonnay: sappig en verfrissend van smaak volop exotisch fruit, nectarine en citrus. Een feestje in het glas.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Johnny Q Chardonnay:
Druifsoort: Chardonnay
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 162
Land van herkomst: Australië
Regio: Zuid-Australië
Jaar: 2018
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2021
EAN: 19337739000161
Flessen per doos: 6 flessen

Johnny Q Chardonnay wijnbeurs.nl
Als we het hebben over talentvolle wijnmakers is John Quarisa daar zeker één van. Al 30 jaar lang zit hij in het vak en hij heeft meerdere prestigieuze awards op zijn naam staan, waarmee hij zich bij de top van Australische wijnmakers schaarde: de Jimmy Watson Trophy in Melbourne en de Stodart Trophy in Brisbane. Ook jureert hij bij diverse internationale wijnconcours en is hij lid van de Australian Society of Viticulture and Oenology. Wijn maken kunt u dus gerust overlaten aan deze ervaren wijnmaker. John Quarisa John is al sinds high school samen met zijn vrouw Josephine en zijn ook zakelijke partners in het dagelijks leven. Ze leven onder het motto "passion is everything" en dat passen ze niet alleen toe in de wijngaarden, maar ook in hun gezinsleven met hun drie kinderen, hun hobby’s en de meest simpele dagelijkse dingen. Hard werken gaat hand in hand samen met plezier. Zijn wijnen zijn een expressie van zijn eigen karakter: down to earth en toegankelijk. Zijn Australische wijn is altijd te herkennen aan het grootse en volle karakter, zo ook deze fantastische Chardonnay.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]