Johnny Q Shiraz wijnbeurs

Johnny Q Shiraz

Bestel de Johnny Q Shiraz online voor slechts €8.29 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Australië te bestellen. Shiraz op zijn best: rijk gevuld en romig vol bosfruit en kruidig eiken. Een superkoop en terecht bekroond met dubbel goud. Knap staaltje vakwerk van John Quarisa, één van de beste Australische wijnmakers. Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid
Extra informatie over Johnny Q Shiraz: Druifsoort: Shiraz Bezorgkosten: 4.95 Bezorgtijd: 1 – 2 dagen Voorraad: 2934 Land van herkomst: Australië Regio: Zuid-Australië Jaar: 2016 Kleur: Rode Wijn Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig Drinktemperatuur: Alcoholpercentage: 14.50 % Wanneer drinken: Houdbaar tot: 2023 EAN: 19337739000109 Flessen per doos: 6 flessen

Johnny Q Shiraz kopen

De getalenteerde en gepassioneerde wijnmaker John Querisa heeft een indrukwekkend CV waar hij in de afgelopen 30 jaar keihard voor heeft gewerkt. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: zo won hij in 2004 twee van de belangrijkste prijzen voor wijnmakers in Australië, waarmee hij zich bij de top van Australische wijnmakers schaarde: de Jimmy Watson Trophy in Melbourne en de Stodart Trophy in Brisbane. Australische wijn Quarisa werkte eerder bij onder andere bij de bekende wijnhuizen Casella en McWilliams. Hij maakt Australische wijnen van druiven uit de kwalitatief meest hoogstaande regio’s van Zuid-Australië: Barossa, Coonawarra, Adelaide Hills en McLaren Vale. Daar is deze Shiraz het uitstekende voorbeeld van. Daarnaast is hij actief als jurylid bij diverse (inter)nationale wijnconcours en is hij lid van de Australian Society of Viticulture and Oenology. Ondanks zijn prachtige prestaties staat hij met beide benen op de grond. John wordt ook wel de ‘fun loving winemaker’ genoemd. Hij is al sinds high school samen met zijn vrouw Josephine en nog steeds werken ze nog gepassioneerd samen. Naast het maken van wijn is hun familie het allerbelangrijkste in hun leven. Niet voor niets is hun motto ‘passion is everything’.