Kleindal Chardonnay

Kleindal Chardonnay

Bestel online de Kleindal Chardonnay voor slechts 6.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Breede River Valley wijn kopen uit Zuid Afrika voor een goede prijs.

Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van citrusvruchten en het weelderige van tropisch fruit. Maar ook vanille en geroosterd brood als resultaat van rijping op eikenhout. Mooi in balans.

Dit is niet alleen een drinkwijn, het is ook een eetwijn. Een multi-culti Chardonnay. Hij houdt van diverse keukens: een Indiase milde curry met een boterige saus, zoals ‘chicken makhani’, een Italiaanse pasta met een romige vissaus, een typisch Britse ‘fish pie’ met bijvoorbeeld zalm of gerookte schelvis of anders een smaakrijke Surinaamse kipsalade.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Kleindal Chardonnay: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Robertson De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Zuid Afrika Regio van herkomst: Breede River Valley Sub-categorie: Witte wijn>Zuid Afrika Inhoud: 750ml