La Coupole ‘Bâtard du Pape’ Syrah-Grenache

Bestel de La Coupole ‘Bâtard du Pape’ Syrah-Grenache online voor slechts €7.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Al jaren onze sappig gekruide rode wijn uit Zuid-Frankrijk. Met het karakter van een Châteauneuf-du-Pape dankzij het pepertje van Syrah en de molligheid van Grenache.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over La Coupole ‘Bâtard du Pape’ Syrah-Grenache:
Druifsoort: Grenache,Syrah
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 54
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2017
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2027
EAN: 8719418002569
Flessen per doos: 6 flessen

La Coupole 'Bâtard du Pape' Syrah-Grenache wijnbeurs.nl
Al jaren vertegenwoordigt la Coupole de meest sappige gekruide fruitstijl die we in het zonnige zuiden van Frankrijk voor u weten te vinden. De oogst 2017 doet daar nog een schepje boven en geeft deze La Coupole het complexe karakter van Châteauneuf-du-Pape: barstensvol zwoelkruidig dik fruit en molligheid. De Franse rode wijn dankt zijn typerende kruidige smaak van de blend van Syrah en Grenache druiven. Ieder oogstjaar wordt de kwaliteit van de druiven bekeken en aan de hand daarvan bepaald of er meer Grenache of meer Syrah in de wijn gaat.  La Coupole ‘Bâtard du Pape’  Ook al heeft onze rode La Coupole wijn de kruidige fruitstijl van Châteauneuf en wordt hij van dezelfde druiven op dezelfde traditionele wijze gemaakt, hij komt er niet vandaan. La Coupole is namelijk afkomstig van meer zuidelijk gelegen wijngaarden tussen Carcassonne en Béziers, waar Syrah, Grenache zorgen voor rijk gefruite wijnen, waar ook de oogst van 2017 het perfecte voorbeeld van is.  Gezien de grote smaak- en druivengelijkenis met Châteauneuf-du-Pape, is de rode Franse wijn vernoemd naar de Bastaard van de Paus (Bâtard du Pape). Dezelfde kruidige fruitstijl en op dezelfde tradtionele wijze gemaakt. Een bastaard met een pauselijke smaak!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]