La Coupole Prestige wijnbeurs

La Coupole Prestige

Bestel de La Coupole Prestige online voor slechts €9.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen. Bij uitstek geschikt als dinerwijn voor bij een stuk gebraden vlees: complex, krachtig en zacht van smaak vol fruit, zwarte peper en toast. Smaakt als in een op eiken vertroetelde Châteauneuf-du-Pape. Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid
Extra informatie over La Coupole Prestige: Druifsoort: Syrah,Grenache,Mourvèdre Bezorgkosten: 4.95 Bezorgtijd: 1 – 2 dagen Voorraad: 10974 Land van herkomst: Frankrijk Regio: Pays d’Oc Jaar: 2019 Kleur: Rode Wijn Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol Drinktemperatuur: Alcoholpercentage: 13.50 % Wanneer drinken: Houdbaar tot: 2027 EAN: 8719418013947 Flessen per doos: 6 flessen

La Coupole Prestige kopen

La Coupole Prestige is, zoals zijn naam al doet vermoeden, een echte prestige wijn die deels op eiken vaten rijpte. Hierdoor is de Franse rode wijn lekker complex en krachtig van smaak. Zijn voorgangers wonnen op het prestigieuze Concours Mondial de Bruxelles de hoogste onderscheidingen. Deze prestige cuvée is gemaakt van de topoogst van 2019 en smaakt als een op eiken vertroetelde Châteauneuf-du-Pape. Grenache, Syrah en Mourvèdre La Coupole staat al jaren garant voor een heerlijk glas kruidige en fruitige rode wijn die we in het zonnige zuiden van Frankrijk voor u selecteren. De typerende smaak is afkomstig van de Grenache en Syrah druiven aangevuld met Mourvèdre. Ieder oogstjaar wordt de kwaliteit van de druiven bekeken en aan de hand daarvan wordt bepaald of er meer Grenache of meer Syrah in de wijn gaat. Naast de klassieke Coupole cuvée wordt jaarlijks deze prestige cuvée gemaakt. La Coupole Prestige is nog voller en rijker van smaak en is het antwoord op de prijzige Rhône wijnen dankzij hun ‘Châteauneuf-du-Pape’ karakter met kruidige en peperige smaken.