La Coupole Prestige

Bestel de La Coupole Prestige online voor slechts €6.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Bij uitstek geschikt als dinerwijn voor bij een stuk gebraden vlees: complex, krachtig en zacht van smaak vol fruit, zwarte peper en toast. Smaakt als in een eiken vertroetelde Châteauneuf-du-Pape.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over La Coupole Prestige:
Druifsoort: Syrah,Grenache,Mourvèdre
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 54
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2018
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2024
EAN: 3700619324883
Flessen per doos: 6 flessen

La Coupole Prestige wijnbeurs.nl
La Coupole Prestige is, zoals zijn naam al doet vermoeden, een echte prestige wijn die 8 maanden op hout rijpte. Hierdoor is de Franse rode wijn lekker complex en krachtig van smaak. Zijn voorgangers wonnen op het prestigieuze Concours Mondial de Bruxelles de hoogste onderscheidingen. Deze prestige cuvée is gemaakt van de uitstekende oogst van 2018 en smaakt als een op eiken vertroetelde Châteauneuf-du-Pape. Grenache, Syrah en Mourvèdre La Coupole staat al jaren garant voor een heerlijk glas kruidige en fruitige rode wijn die we in het zonnige zuiden van Frankrijk voor u selecteren. De typerende smaak is afkomstig van de Grenache en Syrah druiven aangevuld met Mourvèdre. Ieder oogstjaar wordt de kwaliteit van de druiven bekeken en aan de hand daarvan wordt bepaald of er meer Grenache of meer Syrah in de wijn gaat. Naast de klassieke Coupole cuvée wordt jaarlijks deze prestige cuvée gemaakt. La Coupole Prestige is nog voller en rijker van smaak. La Coupole is het antwoord op de prijzige Rhône wijnen, het zijn wijnen met het karakter van een Châteauneuf-du-Pape met kruidige en peperige smaken.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]