La Pauline Blanquette de Limoux Brut

Bestel de La Pauline Blanquette de Limoux Brut online voor slechts €12.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Een fris bruisende La Pauline Brut Blanquette de Limoux om elk diner of elke borrel een feestelijke twist te geven. Net zoals Champagne gemaakt volgens de méthode traditionelle, maar onbekender is dat Limoux de primeur had.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over La Pauline Blanquette de Limoux Brut:
Druifsoort: Chardonnay,Chenin Blanc,Mauzac
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar:
Kleur: Mousserende Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2021
EAN: 8719418002446
Flessen per doos: 6 flessen

La Pauline Blanquette de Limoux Brut wijnbeurs.nl
Blanquette de Limoux is een mousserende wijn uit Zuid-Frankrijk waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 16e eeuw. In 1531 ontdekten de monniken van Saint Hilaire bij Limoux de Mauzac-druif, oftewel de ‘Blanquette’. Vanaf toen ontdekten ze ook hoe mousserende wijn gemaakt moest worden volgens de méthode traditionelle met tweede vergisting op fles. In feite is Limoux dus een soort oergebied van mousserende wijn die net zo gemaakt wordt als Champagne! Blanquette de Limoux is tegenwoordig een AOC die enkel gemaakt wordt bij het heuvelachtige plaatsje Limoux in de Languedoc-Roussillon. Deze mousserende wijn moet tenminste uit 90% Mauzac bestaan, aangevuld met Chenin Blanc en Chardonnay. La Pauline La Pauline is ontstaan als ‘uw Grand Cru voor elke dag’ en is al sinds 1988 de meest geleverde wijn van de Wijnbeurs. Elke dag iets bijzonders voor een betaalbare prijs, dát is La Pauline. De wijn is vernoemd naar de zus van Napoleon, Marie Pauline Bonaparte. Zij gold in haar tijd als een beroemde schoonheid, maar ze was ook een tikje rebels. Nu is ze hét visitekaartje van de Wijnbeurs.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]