La Pauline Les Fêtes Merlot-Cabernet

Bestel de La Pauline Les Fêtes Merlot-Cabernet online voor slechts €6.49 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Het is feest met La Pauline Les Fêtes. Het hoge aandeel Merlot zorgt voor een rijke en mollige textuur. De volrijpe Cabernet zorgt voor de cassis en het romige kersenfruit. Speciaal gebotteld voor de feestdagen.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over La Pauline Les Fêtes Merlot-Cabernet:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 336
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2018
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2028
EAN: 8719418005201
Flessen per doos: 6 flessen

La Pauline Les Fêtes Merlot-Cabernet wijnbeurs.nl
De combinatie van Merlot en Cabernet Sauvignon blijkt al eeuwen de succesformule voor onder andere de prestigieuze Bordeaux wijnen. Hier staan dan ook de mooiste stokken ter wereld aangeplant. De linkeroever van Bordeaux met de gemeenten Margaux, Médoc, Pauillac en Graves wordt gedomineerd door Cabernet Sauvignon. Aan de rechteroever is het juist Merlot die de boventoon voert in wijnen uit Pomerol en Saint-Émilion. Merlot brengt met zijn soepele en sappige smaak de stevige smaak van Cabernet Sauvignon in balans. Cabernet daarentegen zorgt voor structuur, waardoor de wijn ook een groots bewaarpotentieel ontwikkelt. Gelukkig hebben vele wijnmakers het voorbeeld van deze succesformule gevolgd en worden er ook heerlijke én betaalbare wijnen in Zuid-Frankrijk gemaakt van deze geliefde druiven.   Merlot-Cabernet Sauvignon Beide druiven hebben het grote voordeel dat ze zich aan elk klimaat kunnen aanpassen en dus niet alleen in Frankrijk prachtige resultaten laten zien, maar ook in de rest van Europa en zelfs aan de andere kant van de wereld in Californië, Australië en Zuid-Afrika. Overal laten ze net iets andere stijl zien en dat is wat deze druiven zo interessant maakt. Proef en ontdek uw favoriet.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]