La Pauline Platine Cabernet-Merlot

Bestel de La Pauline Platine Cabernet-Merlot online voor slechts €6.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

De oogst van 2018 pakte bijzonder goed uit voor deze Cabernet gedomineerde wijn: volop sappig fruit van zwarte bessen en bramen, en een ronde en zachte textuur. Heerlijk bij een sappige steak.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over La Pauline Platine Cabernet-Merlot:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 378
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2018
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2028
EAN: 8719418004754
Flessen per doos: 6 flessen

La Pauline Platine Cabernet-Merlot wijnbeurs.nl
La Pauline is al 30 jaar de meest geliefde wijn van de Wijnbeurs. Door veel Bordeaux liefhebbers wordt La Pauline gezien als hun ‘Grand Cru voor door de week’. Waar ‘rondeur (molligheid), souplesse (soepelheid) en richesse (rijkdom)’ de pijlers zijn van de ‘gewone’ La Pauline, zijn dat voor de prestige cuvées, La Pauline Platine, ‘complexité, puissance (kracht) en profondeur (diepgang). Er is een witte en een rode prestige cuvée. Van beide prestige cuvées is de oplage gelimiteerd. Door hun hoge concentraat en krachtige structuur kunnen La Pauline Platine wijnen goed rijpen, maar ook in hun jeugd zijn ze al heel smakelijk. Doordat de Platine wijnen bovendien op eiken vaten rijpt, vergaart de wijn extra weelde en nuances. Ervaar het zelf! La Pauline Platine La Pauline Platine zit door haar grote aandeel volrijpe Cabernet druiven dit jaar vol met de zalvend zachte bessen rijkdom van Margaux. En dat maakt hem met zijn romige eikenhout en satijnzachte textuur even krachtig en fruitrijk als de beroemde Cabernets uit Margaux. De wijn wordt geheel in Bordeaux stijl gemaakt, maar is wat dikker en rijker. Alleen de rijpste trossen worden namelijk geselecteerd. Door een extra lange rijping op eikenhout vergaart deze wijn extra weelde en nuances. Meer wijn ontdekken van La Pauline?

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]