La Pauline ‘Richesse’ Merlot-Cabernet

Bestel de La Pauline ‘Richesse’ Merlot-Cabernet online voor slechts €5.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

La Pauline, sinds 1987 dé rode huisfavoriet. Opnieuw majestueus mooi met de krachtige en romig zachte smaak vol rijk donker fruit. Gemaakt van de koningsdruiven van Bordeaux met Cabernet als ultieme ster!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over La Pauline ‘Richesse’ Merlot-Cabernet:
Druifsoort: Cabernet Franc,Cabernet Sauvignon,Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 24
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2017
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2029
EAN: 8719418002620
Flessen per doos: 6 flessen

La Pauline 'Richesse' Merlot-Cabernet wijnbeurs.nl
Om de bijzondere 30e cuvée van de La Pauline uit 2016 waardig op te volgen, moet je van goede huize komen en ook een beetje geluk hebben. Want ook al was de oogst 2017 klein qua opbrengst, bij de La Pauline boeren bulkte hij van de kwaliteit. Hierdoor pakte de wijn even krachtig uit als in 2016. Met de Cabernet Franc druif dit keer als ultieme ster! In 2017 behaalde de laat rijpende Cabernet Franc namelijk samen met grote broer Sauvignon hoge waardes aan fruitige rijkdom. Pikzwarte, mineraalrijke druiven barstensvol zoet bosfruit. Ideaal materiaal voor een top La Pauline! Drie koningsdruiven van Bordeaux Na uitvoerige proeverijen bij de beste Cabernet- en Merlotboeren, werden de mooiste vaten voor La Pauline gereserveerd. Vanwege de uitzonderlijk goede kwaliteit van de 2017 Cabernet Franc besloten we om nog meer van deze druif in de cuvée op te nemen dan vorig jaar. Hierdoor bestaat La Pauline nu voor de tweede keer uit alle drie de koningsdruiven van Bordeaux. Met deze majestueus mooie La Pauline, Richesse 2017 als resultaat. Gemaakt van 55% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon en 20% Cabernet Franc.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]