Les Hauts de la Métairie Malbec

Bestel de Les Hauts de la Métairie Malbec online voor slechts €6.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit te bestellen.

Uit de verscholen binnenlanden van het Franse Sud-Ouest, hebben we deze schitterende robuuste topwijn voor u meegenomen. Een karakteristieke Malbec uit hartje Cahors. De wijnen uit deze regio zijn al sinds het Romeinse rijk beroemd in Europa. Wat een kanjer van een wijn! Robuust, krachtig, maar toch elegant.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Les Hauts de la Métairie Malbec:
EAN: 3474901029762
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Kurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Frankrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 2922
Levertijd:
Alcoholpercentage: 13
Druiven: Malbec
Smaakprofiel: Soepel & Rond
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2019
Bezorgkosten:

Les Hauts de la Métairie Malbec wijnvoordeel.nl

Métairie Grande du Théron De prachtige wijngaarden van dit wijnhuis liggen in hartje Cahors, op de zuidelijke en steile hellingen van de vallei ‘Du Lot". De schitterende gebouwen van het huis zijn gerestaureerd in oker en leisteen en daardoor heeft het zijn romantische traditionele stijl behouden. De broers Sébastien & Pierre Sigaud komen uit een zeer gepassioneerde wijnfamilie, die een indrukwekkende lijst medailles en waarderingen op hun naam hebben staan. Zij zijn gespecialiseerd in wijnen van 100% Malbec en weten hiermee het grote publiek steeds meer te verleiden. Moderne technieken combineren zij moeiteloos met hun eeuwenoude familietraditie, waardoor het echte karakteristieke goed behouden blijft. Al meer dan 35 jaar staan de wijnstokken van de Malbec in hun wijngaarden aangeplant. Door de speciale ligging op de mooiste terrassen, genieten ze optimaal van de vele zonuren die het gebied krijgt. Met al deze mooie ingrediënten weten zij steeds weer sublieme topwijnen te creëren met het echte karakteristieke Cahors tintje.              Cahors Diep verscholen in de binnenlanden van de Franse Sud-Ouest, ligt de wereldhoofdstad van de Malbec druif en het oudste wijngebied van Frankrijk, Cahors. Het gebied staat bekend om de Vins Noirs "zwarte wijnen" die er vandaan komen. Het zijn robuuste dieprode wijnen die bijna een inktzwarte kleur lijken te hebben. Dit komt door de veelvuldig gebruikte Malbec druif die veel tannine en kleurstof bevat, in combinatie met de bodemgesteldheid en het microklimaat. De beste wijnen uit deze streek hebben een uitzonderlijk bewaarpotentieel, soms wel 15 tot 20 jaar. Met het bewaren verdwijnt de tanninesmaak en blijft er een fluweelzachte wijn over. De gehele streek Cahors, langs de oevers van de rivier de Lot, herbergt vele wijnboeren, die allemaal redelijke tot uitstekende wijnen produceren. Zij profiteren allemaal van het aangename klimaat, wat zorgt voor een perfecte kwaliteit aan de wijnstokken.. Profiteer nu van deze Les Hauts de la Métairie Malbec aanbieding!

Andere aanbiedingen