Loire Premium – Crémant de Loire AOC Blanc Brut

Bestel de Loire Premium – Crémant de Loire AOC Blanc Brut online voor slechts €15.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Mousserende Wijn uit Loire te bestellen.

Het is de Franse bubbel die geen Champagne mag heten. Simpelweg omdat Crémant niet in de wijnstreek Champagne wordt gemaakt. Is dat erg? Welnee. Want deze frisse en mousserende schoonheid uit de Loire is net zo rijk van smaak. Een aanzienlijk vriendelijker voor uw portemonnee. Voor de liefhebber van bubbels!

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Loire Premium – Crémant de Loire AOC Blanc Brut:
EAN: 3507110002308
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Kurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Frankrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 6
Levertijd:
Alcoholpercentage: 12.5
Druiven: Chenin Blanc,Chardonnay
Smaakprofiel: Bruisend & Fris
Serveertip: Aperitief
Kleur: Mousserende Wijn
Jaar:
Bezorgkosten:

Loire Premium - Crémant de Loire AOC Blanc Brut wijnvoordeel.nl

Deze Crémant wordt gebotteld in Caves de la Loire, de grotten van Loire gelegen ten zuidoosten van Angers op de hellingen van Aubance in Brissac-Quincé. Les Caves de la Loire worden als één van de kroonjuwelen van de Loire-vallei gezien. Met meer dan 60 jaar geschiedenis en ervaring staat dit gebied bekend om haar vaardigheden, expertise en de wil om te moderniseren. Les Caves de La Loire is een weergave van professionaliteit van wijnmakers in deze streek, waar de wijnmakers in teams werken die zich onvermoeibaar inzetten voor prachtige wijnen. De grotten zijn gespecialiseerd in mousserende wijnen en zijn in de loop der jaren uitgebreid door traditie en moderne technologie om hun positie te versterken. Deze specifieke wijn wordt tot leven gebracht in Château de Cheman. Château de Cheman is een voormalig 13e eeuws landgoed dat op de zuidelijke oever van de Loire tussen Saumur en Angers ligt. De wijnstokken bedekken hier maar liefst 22 hectare land, gekenmerkt door de mergelachtige en koude stenen op het oppervlak. De samenwerking tussen twee wijngaarden, Château de Cheman en Loire Propriétés, werd gevormd om een reeks Crémant de Loire, Anjou Rouge, Coteaux de L’Aubance, Rosé de Loire en Cabernet d’Anjou-wijnen te produceren en op de markt te brengen.. Profiteer nu van deze Loire Premium – Crémant de Loire AOC Blanc Brut aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]