Louis Nouvelot Saphir Champagne Brut 375 ml

Bestel de Louis Nouvelot Saphir Champagne Brut 375 ml online voor slechts €14.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen. Een uitstekende Champagne voor elk feestelijk moment! Sprankelend en fris vol appel, biscuit en een vleugje hazelnoot, zo drinken we hem graag. Perfect als aperitief. Geleverd in flesjes van 375 ml. Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid




Extra informatie over Louis Nouvelot Saphir Champagne Brut 375 ml: Druifsoort: Chardonnay,Pinot Meunier,Pinot Noir Bezorgkosten: 4.95 Bezorgtijd: 1 – 2 dagen Voorraad: 249 Land van herkomst: Frankrijk Regio: Champagne Jaar: Kleur: Mousserende Wijn Smaakprofiel: Licht, fris & strak Drinktemperatuur: Alcoholpercentage: 12.00 % Wanneer drinken: Houdbaar tot: 2023 EAN: 8719418021416 Flessen per doos: 3 flessen Louis Nouvelot Saphir Champagne Brut 375 ml wijnbeurs.nl Champagne is één van de beste mousserende wijnen ter wereld en komt uit de gelijknamige wijnstreek Champagne in het noorden van Frankrijk. Een mousserende wijn mag alleen de naam Champagne dragen als deze ook uit de streek afkomstig is. Hier profiteren de druiven Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay van het relatief koele klimaat en de bodems vol kalk, klei en kiezels. Hierdoor wordt de warmte overdag goed opgeslagen, zodat de wijnstokken ‘s nachts niet bevriezen.  Méthode traditionelle De basis om mousserende wijn te maken is altijd het koolzuurgas dat kan ontsnappen tijdens het gistingsproces. Er zijn drie verschillende methodes, maar de méthode traditionelle is wel de bekendste om Champagne te maken. Hier vindt er een tweede gisting op fles plaats. De flessen worden zachtjes geschud en geleidelijk steeds rechterop gezet. Op die manier glijden de gistcellen naar de flessenhals. Daarna wordt de flessenhals ondergedompeld in een ijskoude vloeistof, waardoor de wijn een ijsblok wordt. Het gas ontsnapt en het blok met bezinksel wordt uit de fles geduwd. De laatste stap is de fles bijvullen met een mengsel van Champagne en rietsuiker.