Matsu Toro La Jefa Blanco

Matsu Toro La Jefa Blanco

Bestel online de Matsu Toro La Jefa Blanco voor slechts 29.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Toro wijn kopen uit Spanje voor een goede prijs.

La Jefa, ofwel ‘de Baas’, maakt de Matsu serie compleet! De Matsu La Jefa is een eerbetoon aan de krachtige vrouwelijke wijnmakers, oftewel de ‘jefa’s’, die een essentiële rol spelen in de creatie van deze wijn.

Deze wijn bijzondere wijn uit de Matsu-serie bestaat uit Malvasia, Chardonnay en Viognier. De druivenranken zijn oud en de opbrengst is enorm laag aangezien deze weinig te vinden zijn op de wijngaarden in Toro. De druiven worden pas eind september handmatig geoogst. Na de oogst volgt de persing en vervolgens laat men de wijn rijpen op Frans eiken welke licht getoast zijn gedurende 14 maanden. 

Dit zorgt voor een rijkelijke en aromatische geur. Je ruikt uitbundige vanille en rijpe abrikozen en perzik. In de smaak van Matsu La Jefa openbaart zich een plezierig botertje. In combinatie met de zijdezachte smaak van zacht fruit op de smaakpapillen, ontwikkelt deze Matsu wijn zich uitermate goed.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Matsu Toro La Jefa Blanco: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Vintae De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Spanje Regio van herkomst: Toro Sub-categorie: Witte wijn>Spanje Inhoud: 750ml