Constantia Uitsig, Constantia Semillon 2 flessen

Bestel online de Constantia Uitsig, Constantia Semillon 2 flessen voor slechts €44.98 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Afrika gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 75 cl en het alcohol percentage is 13%. een volle body heeft met een prachtige lanoline textuur en een aanhoudende afdronk.
Continue reading Constantia Uitsig, Constantia Semillon 2 flessen

Constantia Uitsig, Methode Cap Classique 2 flessen

Bestel online de Constantia Uitsig, Methode Cap Classique 2 flessen voor slechts €53.99 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Afrika gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 75 cl en het alcohol percentage is 13%. een fijne mousse en een gestructureerd, hartig palet dat tot een bevredigend zoute afdronk leidt.
Continue reading Constantia Uitsig, Methode Cap Classique 2 flessen

Constantia Uitsig, Natura Vista 2 flessen

Bestel online de Constantia Uitsig, Natura Vista 2 flessen voor slechts €44.98 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Afrika gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 75 cl en het alcohol percentage is 13%. Een aardse mineraliteit en een vleugje stevige witte perziken maken plaats voor een ongelooflijk lan
Continue reading Constantia Uitsig, Natura Vista 2 flessen

DOMAIN ROAD VINEYARD, CENTRAL OTAGO PINOT NOIR

Bestel online de DOMAIN ROAD VINEYARD, CENTRAL OTAGO PINOT NOIR voor slechts €26.09 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Nieuw-Zeeland gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 75 CL en het alcohol percentage is 12,5%. In het smaakpallet rijk, rood fruit en zwarte kers met een vleugje likeur en leer.
Continue reading DOMAIN ROAD VINEYARD, CENTRAL OTAGO PINOT NOIR

BODEGA BURDIGALA, TORO DO CAMPO ALEGRE

Bestel online de BODEGA BURDIGALA, TORO DO CAMPO ALEGRE voor slechts €17.99 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Spanje gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 75 CL en het alcohol percentage is 13%. In de mond krachtige en gestructureerd met fluweelzachte tannines.
Continue reading BODEGA BURDIGALA, TORO DO CAMPO ALEGRE

Constantia Uitsig, Chardonnay Reserve 2 flessen

Bestel online de Constantia Uitsig, Chardonnay Reserve 2 flessen voor slechts €44.98 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Afrika gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 75 cl en het alcohol percentage is 13%. Fijn uitgebalanceerd fruit, eiken en zuren zorgen voor een zekere levendigheid in de wijn, terwijl
Continue reading Constantia Uitsig, Chardonnay Reserve 2 flessen

BODEGAS PASCUAL, RIBERA DEL DUERO DO CASTELDIEGO J

Bestel online de BODEGAS PASCUAL, RIBERA DEL DUERO DO CASTELDIEGO J voor slechts €8.99 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Spanje gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 75 CL en het alcohol percentage is 13%. De aanzet is zuiver en zacht, gevolgd door verfrissende accenten.
Continue reading BODEGAS PASCUAL, RIBERA DEL DUERO DO CASTELDIEGO J

DOMAINE DE LA PATIENCE, COSTIÈRES DE NIMES AOC S

Bestel online de DOMAINE DE LA PATIENCE, COSTIÈRES DE NIMES AOC S voor slechts €12.59 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Frankrijk gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 75 CL en het alcohol percentage is 13%. Een wijn van uitzonderlijke kwaliteit met een harmonieuze en gebalanceerde smaak.
Continue reading DOMAINE DE LA PATIENCE, COSTIÈRES DE NIMES AOC S