Moillard-Grivot Saint Bris AOP Sauvignon Blanc

Moillard-Grivot Saint Bris AOP Sauvignon Blanc

Bestel online de Moillard-Grivot Saint Bris AOP Sauvignon Blanc voor slechts 14.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Bourgogne wijn kopen uit Frankrijk voor een goede prijs.

Moillard-Grivot Saint-Bris AOP Sauvignon Blanc is een bijzondere, witte wijn. Deze Franse witte wijn uit de Bourgogne kun je het beste omschrijven als een kruising tussen Sancerre en Chablis. Hij is mooi lichtgeel van kleur met groene reflecties.

Voor deze wijn wordt de techniek batonnage toegepast. Hierbij wordt de gistende most tijdens de vinificatie geroerd. Het gist komt zo goed in contact met de wijn en de gisting zal zo beter verlopen. Het hele proces duurt zo’n zes tot acht maanden. Resultaat: een smaakvollere wijn!

Het eerste dat je opvalt als de kurk van de fles is, zijn de intense geuren. Hierin herken je tonen van kruisbessen, citrus en buxus. Eenmaal een slok, ben je meteen verkocht. De smaak is klassiek, fruitig maar ook strak met lichte grapefruit en kiwi tonen.

Deze wijn is heerlijk bij schaal- en schelpdieren en visgerechten.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Moillard-Grivot Saint Bris AOP Sauvignon Blanc: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Moillard-Grivot De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Frankrijk Regio van herkomst: Bourgogne Sub-categorie: Witte wijn>Frankrijk Inhoud: 750ml