Montelliana Asolo Prosecco Superiore

Bestel de Montelliana Asolo Prosecco Superiore online voor slechts €11.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Italië te bestellen.

Een prachtige bubbel uit de heuvels van Montello en Asolo: een klasse Prosecco Superiore met een extra droge, rijke gefruite en verfrissende smaak met een partje sappige appel en een luchtige mousse.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Montelliana Asolo Prosecco Superiore:
Druifsoort: Glera
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 822
Land van herkomst: Italië
Regio: Veneto
Jaar: 2019
Kleur: Mousserende Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 11.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2022
EAN: 8000555600504
Flessen per doos: 6 flessen

Montelliana Asolo Prosecco Superiore wijnbeurs.nl
In de jaren ’50 was het nog zo niet eenvoudig om als wijnboer het hoofd boven water te houden. Daarom waren het aantal vooruitstrevende wijnboeren die in 1957 hun krachten bundelden en Cantina Montelliana oprichtten. Sindsdien zijn er inmiddels 400 lokale wijnboeren actief in de heuvels van Asolo en Montello, een gebied dat bekend is door zijn rijke geschiedenis, historie, kunst en natuurlijk fantastische wijnen. En dat dankzij een juiste combinatie van traditie en innovatie, én het klimaat en de kwaliteiten van het terroir. Asolo Prosecco Superiore DOCG Asolo Prosecco Superiore DOCG is een appellatie binnen de wijnregio Veneto en kenmerkt zich door zijn elegante, lichte en frisfruitige mousserende wijnen die van 100% Glera zijn gemaakt. Deze druiven groeien in de heuvelachtige gemeentes van Montello en Colli Asolani. Afhankelijk van het specifieke terroir verkrijgt de Prosecco wijn aroma’s van citrus, honing, rijpe appel en witte bloemen. Een zeer smaakvolle bubbel met een juiste balans tussen zuren en de aroma’s. Een resultaat van een sterke connectie tussen de wijn en zijn afkomst én een blijk van uitstekende klimatologische omstandigheden.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]