Nativ ‘Suadens’ Bianco

Bestel de Nativ ‘Suadens’ Bianco online voor slechts €89.95 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Italië te bestellen.

Een witte Italiaan met de zeldzame score van 99 Maroni punten! De inheemse druiven groeiden aan de rand van de Vesuvius. Hier dankt de wijn zijn vulkanische mineraliteit en enorme concentraat aan.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Nativ ‘Suadens’ Bianco:
Druifsoort: Falanghina,Fiano,Greco
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 276
Land van herkomst: Italië
Regio: Campanië
Jaar: 2019
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Intens, rijk & complex
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2024
EAN: 8719418016474
Flessen per doos: 6 flessen

Nativ 'Suadens' Bianco wijnbeurs.nl
In de heuvels van Paternopoli vinden we het befaamde wijngoed Nativ. Het vakmanschap in combinatie met de mineraalrijke en vulkanische bodems resulteren in fenomenale Italiaanse wijnen waar de wijnpers keer op keer razend enthousiast over is. De naam Nativ betekent letterlijk ‘inheems’. Het feit dat er alleen inheemse druiven worden gebruikt, is wat het wijnhuis zo bijzonder maakt. Traditie wordt hier gecombineerd met de modernste technieken om daadwerkelijk aan deze belofte te voldoen. De basis blijft echter altijd in de wijngaard liggen, want het terroir zorgt voor de unieke smaak. Nativ ‘Suadens’ Bianco Nativ Suadens Bianco is gemaakt met het idee om de authentieke inheemse druivenrassen Fiano, Falanghina en Greco tot hun recht te laten komen. Het belangrijkste doel was echter om de lokale fruitvariëteiten uit te drukken die nergens anders ter wereld te proeven zijn. Er is een zorgvuldige selectie van de druiven gemaakt uit drie herkomstgebieden: Fiano di Avellino DOCG, Greco di Tufo DOCG en Falanghina Beneventana IGT. De met de hand geplukte druiven komen allemaal van wijngaarden die aan de rand van de vulkaan de Vesuvius liggen. Hierdoor is de Italiaanse witte wijn expressief fruitig karakter en rijk aan mineralen door de vulkanische bodem.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]