Nativ ‘Suadens’

Bestel de Nativ ‘Suadens’ online voor slechts €92.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Italië te bestellen.

Een witte Italiaan met de zeldzame score van 99 Maroni punten! De inheemse druiven groeiden aan de rand van de Vesuvius. Hier dankt de wijn zijn vulkanische mineraliteit en geconcentreerde smaak aan.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Nativ ‘Suadens’:
Druifsoort: Fiano,Greco,Falanghina
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 0
Land van herkomst: Italië
Regio: Campanië
Jaar: 2016
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Intens, rijk & complex
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12,5 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2022
EAN: 8000260000000
Flessen per doos: 6 flessen

Nativ 'Suadens' wijnbeurs.nl
Het wijngoed Nativ ligt in de wijnstreek Irpinia in het Zuid-Italiaanse Campania, op de heuvels van Paternopoli. Hier maakt de wijnmaker Mario Ercolino sinds 2008 op mineraalrijke vulkanische bodem prachtige wijnen waar de internationale wijnpers keer op keer door verrast wordt. De naam Nativ betekent letterlijk inheems en het feit dat er alleen inheemse druiven gebruikt worden, is wat het wijnhuis bijzonder maakt. Traditie wordt hier gecombineerd met de modernste technieken om bijzondere wijnen van te maken. De basis blijft echter altijd in de wijngaard liggen, want het terroir zorgt voor de unieke smaak. Suadens De Nativ Suadens is gemaakt met het idee om de authentieke inheemse druivenrassen Fiano, Falanghina en Greco tot hun recht te laten komen. Het belangrijkste doel was echter om de lokale fruitvariëteiten uit te drukken die nergens anders ter wereld te proeven zijn. Er is een zorgvuldige selectie van druiven gemaakt uit drie herkomstgebieden: Fiano di Avellino DOCG, Greco di Tufo DOCG en Falanghina Beneventana IGT. De met de hand geplukte druiven komen allemaal wel van wijngaarden die aan de rand van de vulkaan Vesuvius liggen. Hierdoor heeft de wijn behalve een expressief fruitig karakter, ook een kenmerkende mineraliteit. Alles in perfecte balans!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]