Paul Louis Martin Champagne Grand Cru Brut

Bestel de Paul Louis Martin Champagne Grand Cru Brut online voor slechts €34.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Rijke Grand Cru Champagne, bekroond met een Commended award van International Wine Challenge. Afkomstig uit Grand Cru wijngaarden uit de gemeente Bouzy. Volromig van smaak met appel, grapefruit, brioche en verse hazelnoot.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Paul Louis Martin Champagne Grand Cru Brut:
Druifsoort: Chardonnay,Pinot Meunier,Pinot Noir
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 204
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Champagne
Jaar:
Kleur: Mousserende Wijn
Smaakprofiel: Intens, rijk & complex
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2026
EAN: 03292059901071
Flessen per doos: 6 flessen

Paul Louis Martin Champagne Grand Cru Brut wijnbeurs.nl
Champagne is wereldwijd de meest bekende mousserende wijn. Deze wijn komt uit de regio Champagne in het noorden van Frankrijk met meer dan 33.000 hectare aan wijngaarden. Hier heerst een koel klimaat en zijn er veel kalkhoudende bodems. Hierdoor worden het water en de warmte goed gereguleerd. Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay zijn hier veelvoorkomende druiven om zeer kwalitatieve Champagne-wijnen te maken. De hoge zuurgraad en smaken van citrusfruit, biscuit en toast zijn kenmerkende smaken voor deze mousserende wijnen.   Méthode traditionelle Champagne wordt volgens de ‘méthode traditionelle’ gemaakt, waarbij er een tweede gisting op fles plaatsvindt. De flessen worden zacht geschud en steeds rechterop gezet. Hierdoor glijden de gistcellen naar de hals van de fles. Vervolgens wordt de flessenhals ondergedompeld in een ijskoude vloeistof, waardoor de mousserende wijn een ijsblok wordt. Het gas kan dan ontsnappen en het blok met bezinksel wordt uit de fles geduwd. Tot slot wordt de fles bijgevuld met een mengsel van Champagne en rietsuiker. Dit bepaalt voor een belangrijk deel het rijke karakter van de wijn.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]