Perica Vina Olagosa Rioja Gran Reserva

Bestel de Perica Vina Olagosa Rioja Gran Reserva online voor slechts €14.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Spanje te bestellen.

De wijnmaker van Bodega Perica heeft zichzelf weer overtroffen met deze Rioja Gran Reserva: prachtig complex en mollig van smaak. 100% Tempranillo en volledig met de hand geoogst. 19/20 punten!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Perica Vina Olagosa Rioja Gran Reserva:
Druifsoort: Garnacha,Mazuelo,Tempranillo
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 18
Land van herkomst: Spanje
Regio: Rioja
Jaar: 2007
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2027
EAN: 28412643056003
Flessen per doos: 6 flessen

Perica Vina Olagosa Rioja Gran Reserva wijnbeurs.nl
Bij het familiebedrijf Bodegas Perica staan traditionele waarden hoog in het vaandel. Al sinds 1912 bezitten ze wijngaarden in de beste regio’s van Rioja Alta waar de meest prestigieuze wijnen worden gemaakt. Don Juan García was de oprichter van het wijnhuis en verkocht destijds de wijnen voor lokale consumptie. Inmiddels hebben zijn kleinkinderen samen met een professioneel team van twintig personen grote veranderingen doorgevoerd, waardoor de bodega nu internationaal bekend is. Rioja Gran Reserva  In Spanje kun je qua wijnen vier verschillende leeftijdscategorieën onderscheiden, gebaseerd op de rijpingsperiode: Joven, Crianza, Reserva en Gran Reserva. Gran Reserva worden alleen in uitzonderlijk goede jaren gemaakt en rijpen het langst op eiken en fles: minimaal 2 jaar op eiken vaten en nog eens minimaal 3 jaar in de fles. Dit maakt dat deze rode wijnen stevig van smaak zijn met veel tannines en over een groots bewaarpotentieel beschikken. Soms wel tot 30 jaar na het oogstjaar nog oplegbaar!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]