8719418022550

Peter Flemming Estates California Cabernet Sauvignon

Bestel de Peter Flemming Estates California Cabernet Sauvignon online voor slechts €11.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit Central Valley te bestellen. Stijlvol en elegant. Deze Cabernet Sauvignon toont weer eens aan hoe goed de kwaliteit is van de wijngaarden in Californië. De rode kanjers uit de States doen dan ook niet onder voor hun Franse rivalen. Laat dat maar aan Peter Flemming Estate over, waar topwijnen worden gemaakt tegen een aantrekkelijke prijs! Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen
Extra informatie over Peter Flemming Estates California Cabernet Sauvignon: EAN: 8719418022550 Flessen per doos: 6 flessen Type afsluiting: Kurk Dronk vanaf: Nu op dronk Regio: Land van herkomst: Amerika Retourtermijn: 14 dagen Voorraad: 0 Levertijd: Alcoholpercentage: 14 Druiven: Cabernet Sauvignon Smaakprofiel: Vol & Krachtig Serveertip: Kleur: Rode Wijn Jaar: 2019 Bezorgkosten:

Californische wijnen zijn mateloos populair. Dit is niet alleen te danken aan Californië’s uitstekende gronden en talrijke micro-klimaten, maar ook aan de vitaliteit van de wijnindustrie. Wij citeren graag James Lapsey, die werkt aan de wijnuniversiteit van Davis in Californië. Deze wetenschapper stelt: "Kwaliteitswijn wordt in Californië nog geen 35 jaar gemaakt. Als gevolg daarvan is eigenlijk alles nieuw: de wijnbedrijven, de apparatuur, de gebieden, de daar groeiende druiven, de wijnen en ook de ideeën."

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon is één van de bekendste en meest geteelde druivenrassen voor rode wijn. De Cabernet Sauvignon is uitzonderlijk populair en aangeplant over de hele wereld. Deze druif is de belangrijkste basis voor alle grote topwijnen uit de Médoc. De druif is ontstaan door een kruising van de Cabernet Franc en de Sauvignon Blanc en is bijzonder geschikt voor rijping op houten vaten. Kenmerken voor wijnen op basis van de Cabernet Sauvignon druif zijn: pittig, kruidig, duidelijke geur van zwarte bessen en tanninerijk. In hun jeugd zijn de wijnen wat stug. Ze worden daarom vaak gemengd met zachtere druiven zoals de Merlot om ze toegankelijker te maken. Daarnaast kunnen deze wijnen bijzonder goed ouderen.

. Profiteer nu van deze Peter Flemming Estates California Cabernet Sauvignon aanbieding!