Peter Flemming Estates Shiraz California

Bestel de Peter Flemming Estates Shiraz California online voor slechts €5.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit Central Valley te bestellen.

Een prachtige Californische wijn uit het zonovergoten Lodi Wine Country. Alleen de beste Shiraz-druiven worden hier geselecteerd voor wijnen van de hoogste kwaliteit. Zoals deze elegante Shiraz: een pittige en krachtige wijn met aroma’s van bramen en viooltjes die onze Flemming-collectie compleet maakt

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Peter Flemming Estates Shiraz California:
EAN: 8720088830697
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Kurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Amerika
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 12
Levertijd:
Alcoholpercentage: 14.5
Druiven: Shiraz
Smaakprofiel: Soepel & Rond
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

Peter Flemming Estates Shiraz California wijnvoordeel.nl

Een echte wereldreiziger, zo mag de Shiraz wel worden genoemd. De druif reisde de afgelopen eeuwen de hele wereld over, om in de jaren 70 van de vorige eeuw voet aan wal te zetten in Californië. De druif werd er aangeplant door een groep Amerikaanse wijnmakers die zichzelf de Rhône Rangers noemen. De wijnmakers zijn van mening dat de van oorsprong Franse helden uit de Rhône als Syrah, Grenache, Mouvèdre en Viognier perfect tot wasdom komen onder de Californische zon. Dat bewijzen de Rangers keer op keer door authentieke wijnen te maken met een verbluffend lekkere zonnigheid. Kruidige spierbalwijnen waarin het originele krachtige karakter van de Syrah nog altijd duidelijk herkenbaar is, maar waarin ook fruitige aroma’s van zwarte bessen en bramen van zich laten spreken. Californische wijnen Californische wijnen zijn mateloos populair. Dit is niet alleen te danken aan de uitstekende gronden en talrijke micro-klimaten, maar ook aan de vitaliteit van de wijnindustrie. Wij citeren graag James Lapsey, die werkt aan de wijnuniversiteit van Davis in Californië. "Kwaliteitswijn wordt in Californië nog geen 35 jaar gemaakt. Als gevolg daarvan is eigenlijk alles nieuw: de wijnbedrijven, de apparatuur, de gebieden, de daar groeiende druiven, de wijnen en ook de ideeën.". Profiteer nu van deze Peter Flemming Estates Shiraz California aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]