Peter Flemming Estates Zinfandel Californië

Bestel de Peter Flemming Estates Zinfandel Californië online voor slechts €5.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit Central Valley te bestellen.

Sinds 1820 is de zinfandel druif de meest aangeplante druif in Californië en de trots van de meeste Californische Wijnhuizen. Ook bij het populaire wijnhuis Peter Flemming wisten ze wel raad met deze druif. Hier worden alleen de beste druiven geselecteerd en omgetoverd tot deze elegante krachtpatser vol fruitige en kruidige tonen.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Peter Flemming Estates Zinfandel Californië:
EAN: 8720088830673
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Kurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Amerika
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 18
Levertijd:
Alcoholpercentage: 14.5
Druiven: Zinfandel
Smaakprofiel: Licht & Fruitig
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

Peter Flemming Estates Zinfandel Californië wijnvoordeel.nl

De Zinfandel is de trots van Californië en werd voor het eerst aangeplant in 1850. Genetisch is de druif identiek aan de Zuid-Italiaanse druif Primitivo en de Crljenak uit Kroatië. De druif is vroeg rijp en door het forse suikergehalte hebben de wijnen een relatief hoog alcoholpercentage. Naast rode wijn wordt er van deze druif ook halfzoete rosé gemaakt, de zogenaamde white Zinfandel. Kenmerkend voor een rode wijn op basis van de Zinfandel is een intense smaak van frambozen, zwarte bessen en pruimen.  Californische wijnen Californische wijnen zijn mateloos populair. Dit is niet alleen te danken aan Californië’s uitstekende gronden en talrijke micro-klimaten, maar ook aan de vitaliteit van de wijnindustrie. Het wijngebied Californië is door Robert Parker beoordeeld als ‘Outstanding’ in 2015.  Daarnaast citeren we graag James Lapsey, die werkt aan de wijnuniversiteit van Davis in Californië. Deze wetenschapper stelt: "Kwaliteitswijn wordt in Californië nog geen 35 jaar gemaakt. Als gevolg daarvan is eigenlijk alles nieuw: de wijnbedrijven, de apparatuur, de gebieden, de daar groeiende druiven, de wijnen en ook de ideeën".. Profiteer nu van deze Peter Flemming Estates Zinfandel Californië aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]