Piper-Heidsieck Brut Champagne

Piper-Heidsieck Brut Champagne

Bestel online de Piper-Heidsieck Brut Champagne voor slechts 34.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Champagne aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Champagne wijn kopen uit Piper-Heidsieck Maison voor een goede prijs.

De Piper-Heidsieck Brut is de trots van Piper-Heidsieck. Deze champagne bestaat groot en deels uit Pinot Noir, maar ook Pinot Meunier en Chardonney hebben een groot aandeel in deze uitgebalanceerde cuvée. De zachte smaak wordt gedomineerd door rijpe appel en peer en wordt onderbouwd door een nootachtige toon met hints van witte citrusvruchten en toast.

Deze veelgeprezen champagne van Piper-Heidsieck won Goud op de International Wine Challenge in 2018 en kreeg het label ‘Commended’ bij de zeer toonaangevende Decanter World Wine Awards van 2017. Ook won hij een Gouden medaille bij de Mundus Vini van 2017. Kortom een champagne die alom geprezen wordt door wijnkenners uit de hele wereld.

Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Piper-Heidsieck Brut Champagne: Wijn uit de categorie: Champagne Merk: Piper-Heidsieck Maison De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Piper-Heidsieck Maison Regio van herkomst: Champagne Sub-categorie: Champagne>Piper-Heidsieck Maison Inhoud: 750ml