Plaimont Le Manseng Noir

Plaimont Le Manseng Noir

Bestel online de Plaimont Le Manseng Noir voor slechts 12.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rode wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Côtes de Gascogne, Sud Ouest wijn kopen uit Frankrijk voor een goede prijs.

Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. Hoewel je het door de kleur niet zou verwachten is het een wijn met een heel elegant en makkelijk karakter. Zo zeer zelfs dat deze wijn zelfs licht gekoeld (rond e 14 graden) heel goed tot zijn recht komt.

Manseng Noir is een unieke druif die zo goed als uitgestorven was. Op zandgronden in het zuidwesten van Frankrijk werd Manseng Noir gevonden die de phylloxera epidemie van ruim 120 jaar geleden had overleefd. Door een intensief vermeerderingsprogramma zijn er nu weer wijngaarden waar deze druif tot volle wasdom is gekomen.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Plaimont Le Manseng Noir: Wijn uit de categorie: Rode wijn Merk: Plaimont De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Frankrijk Regio van herkomst: Côtes de Gascogne, Sud Ouest Sub-categorie: Rode wijn>Frankrijk Inhoud: