Poggio Nardone ‘Babello’ Rosso Toscana

Bestel de Poggio Nardone ‘Babello’ Rosso Toscana online voor slechts €16.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Italië te bestellen.

De ‘baby Brunello’ dankt de naam aan het feit dat hij door de jongere wijnstokken niet zo complex is als zijn grote broer, maar wel net zo lekker door de volromige en krachtige smaak met mokka en truffel.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Poggio Nardone ‘Babello’ Rosso Toscana:
Druifsoort: Sangiovese
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 702
Land van herkomst: Italië
Regio: Toscane
Jaar: 2015
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2025
EAN: 8032755150350
Flessen per doos: 6 flessen

Poggio Nardone 'Babello' Rosso Toscana wijnbeurs.nl
Toscane is bekend vanwege het pittoreske landschap, de rijke cultuurgeschiedenis van de steden Florence, Livorno, Carrara, Pisa, Siena en om de mooie wijnen die er vandaan komen. Alle cultuurperioden hebben in deze stadjes hun sporen achtergelaten. De wijnliefhebber zal ontdekken dat dit land met zijn bergen, heuvels en bossen zijn cypressen, olijf- en wijngaarden perfect in balans is. De naam Toscane komt van Tuscia zoals de oudste bewoners van de streek de Etrusken werden genoemd. De grond voor de wijngaarden bezit vaak kalk, tufsteen, mergel en klei met zand gemengd. De betere wijngaarden liggen op hellingen en hebben een gematigd klimaat. Een heet en vochtig klimaat beïnvloedt de wijngaarden in de rivierdalen, terwijl de kuststreek naast heet ook zeer droog is.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]