Pol Guyot Tradition Champagne Brut

Bestel de Pol Guyot Tradition Champagne Brut online voor slechts €24.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Deze Champagne Brut heeft alles in zich wat u van een klassieke Champagne mag verwachten: rijk van smaak met appel, brioche en toast. Voor elk feestelijk moment!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Pol Guyot Tradition Champagne Brut:
Druifsoort: Pinot Meunier,Pinot Noir
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 12
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Champagne
Jaar:
Kleur: Mousserende Wijn
Smaakprofiel: Intens, rijk & complex
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12,5 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2023
EAN: 3480200611089
Flessen per doos: 6 flessen

Pol Guyot Tradition Champagne Brut wijnbeurs.nl
Champagne is één van de beste mousserende wijnen ter wereld en komt uit de gelijknamige wijnstreek Champagne in het noorden van Frankrijk. Een mousserende wijn mag alleen de naam Champagne dragen als deze uit de streek afkomstig is. Hier profiteren de druiven Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay van het relatief koele klimaat en de bodems vol kalk, klei en kiezels. Hierdoor wordt de warmte overdag goed opgeslagen, zodat de wijnstokken ‘s nachts niet bevriezen.  Méthode traditionelle De basis om mousserende wijn te maken is altijd het koolzuurgas dat kan ontsnappen tijdens het gistingsproces. Er zijn drie verschillende methodes, maar de méthode traditionelle is wel de bekendste om Champagne te maken. Hier vindt er een tweede gisting op fles plaats. De flessen worden zachtjes geschud en geleidelijk steeds rechterop gezet. Op die manier glijden de gistcellen naar de flessenhals. Daarna wordt de flessenhals ondergedompeld in een ijskoude vloeistof, waardoor de wijn een ijsblok wordt. Het gas ontsnapt en het blok met bezinksel wordt uit de fles geduwd. De laatste stap is de fles bijvullen met een mengsel van Champagne en rietsuiker.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]