Pommery Brut Silver Magnum

Pommery Brut Silver Magnum

Bestel online de Pommery Brut Silver Magnum voor slechts 89.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Champagne aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Champagne wijn kopen uit Vranken-Pommery voor een goede prijs.

Pommery heeft de Champagne met de aanduiding ‘Silver’ speciaal gecreëerd voor de combinatie met de maaltijd, dus als bijzondere gastronomische champagnes. Om dat gastronomische accent te geven, heeft de wijn een half jaar langer op fles gerijpt, dus in totaal maar liefst 42 maanden. Daardoor komt hij wat voller en gerijpter over. Tegelijk is gekozen voor een lagere dosage, dus is hij wat droger van karakter dan de Brut Royal, voor een maaltijdwijn een belangrijke eigenschap. Ook is de druivenselectie strikter dan voor de Brut Royal. Het is in dit geval een selectie uit de twintig beste crus die Pommery tot zijn beschikking heeft. Het accent ligt op de chardonnay met 45%, gevolgd door de pinot noir (35%) en tenslotte 20% pinot meunier, voor de rondeur. Het is een een wijn op die frisheid combineert met complexiteit. In alle opzichten een Champagne met grote gastronomsiche mogelijkheden.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Pommery Brut Silver Magnum: Wijn uit de categorie: Champagne Merk: Vranken-Pommery Monopole De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Vranken-Pommery Regio van herkomst: Champagne Sub-categorie: Champagne>Vranken-Pommery Inhoud: 1500ml