Pommery Champagne Brut Apanage

Pommery Champagne Brut Apanage

Bestel online de Pommery Champagne Brut Apanage voor slechts 52.50. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Champagne aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Champagne wijn kopen uit Vranken-Pommery voor een goede prijs.
De perfecte balans.

Brut Apanage Prestige bevat alle sublieme geuren van de terroirs van Pommery. Het is gemaakt van een polymengsel dat continu wordt verrijkt met verschillende crus en variëteiten. Deze prachtige praktijk resulteert in Brut Apanage Prestige, een wijn die perfect in balans is met zijn bewaard gebleven frisheid.
 
De schoonheid van de wijn ligt in zijn lichtgele kleur, met mooie zeegroene accenten. Deze sprankelende creatie is de belichaming van bruisen, met explosies van minuscule belletjes die naar de oppervlakte van het glas stijgen.

Het bouquet is rijp en goed ingeburgerd, maar de aroma’s zijn discreet en perfect van elkaar te onderscheiden. Deze wijn opent tactvol met florale aroma’s zoals limoenbloesem gecombineerd met hints van wit fruit zoals peer, gevolgd door licht romige, romige tonen die doen denken aan gebak.

De wijn streelt het gehemelte als een delicate inhalatie. Het is perfect afgerond, zonder duidelijke ruwheid. Elke aromatische waarneming wordt uitgedrukt door dezelfde smaken en de afwerking geeft de indruk van subtiele verrukking.
  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Pommery Champagne Brut Apanage: Wijn uit de categorie: Champagne Merk: Vranken-Pommery Monopole De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Vranken-Pommery Regio van herkomst: Champagne Sub-categorie: Champagne>Vranken-Pommery Inhoud: