Popova Kula Vranec Perfect Choise

Bestel online de Popova Kula Vranec Perfect Choise voor slechts 15.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rode wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Povardarie wijn kopen uit Macedonië voor een goede prijs.

In deze buitengewone wijn ontmoeten traditie en de moderne tijd elkaar. De hoogste kwaliteit druiven geoogst van 30 jaar oude wijnstokken worden met liefde verwerkt volgens de laatste technologie. Enkele kenmerken: kracht en kleur, zachte zuren, uitbundig fruit. Deze bijzondere Vranec is diep robijnrood gekleurd. De wijn heeft een aroma van zoete rijpe kersen en bosbessen. De smaak is rijk en veelzijdig met een lange afdronk. Aanbevolen wordt om deze wijn 20 minuten voor het drinken te decanteren. Een juweeltje van een wijn.

 De druif wordt eind oktober met de hand geoogst in de late koelere nachtelijke uren om zo de aroma’s te behouden. Daarna worden de druiven via een uitgebalanceerd proces verwerkt om de zuren te fine-tunen en de textuur in balans te brengen. Dit wordt overgebracht in tanks waar de wijn vijf maanden gist. De wijn is na een jaar rijping in de fles klaar om te worden gedronken.

Waarom bestellen bij Wijny.nl?

  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen

Wat meer informatie over deze Popova Kula Vranec Perfect Choise:
Wijn uit de categorie: Rode wijn
Merk: Popova Kula
De verzendkosten: 6.95
De levertijd: 1 dag(en)
Land van herkomst: Macedonië
Regio van herkomst: Povardarie
Sub-categorie: Rode wijn>Macedonië
Inhoud: 750ml

Popova Kula Vranec Perfect Choise wijny.nl

Andere aanbiedingen