POS Sauvignon Blanc

Bestel de POS Sauvignon Blanc online voor slechts €8.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Casablanca Valley te bestellen.

Prachtige wijn van uitstekende kwaliteit uit het wereldberoemde Casablanca Valley. Afkomstig van het befaamde Chileense wijnhuis Viña Indomita. De wijnmakerij heeft wijngaarden in de beste gebieden van Chili en wijnmaker Roberto Carranca experimenteert graag met de opbrengst. Dat levert in dit geval deze rijke en fruitige en frisse Sauvignon Blanc op!

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over POS Sauvignon Blanc:
EAN: 8719418001098
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Schroefdop
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Chili
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 6
Levertijd:
Alcoholpercentage: 12.5
Druiven: Sauvignon Blanc
Smaakprofiel: Levendig & Fris
Serveertip: Aperitief
Kleur: Witte Wijn
Jaar: 2017
Bezorgkosten:

POS Sauvignon Blanc wijnvoordeel.nl

Casablanca valley is een van de beste wijngebieden van Chili. Logisch, de druiven laven zich er dagelijks aan de warme zon, terwijl de koele nachten ze helpt om hun aroma’s optimaal te behouden. De moderne wijnmakerij Viña Idomita profiteert optimaal van dat perfecte klimaat. Het bedrijf heeft wijngaarden in de beste delen van Casablanca Valley en weet zo al jaren uitstekende wijnen te maken. De ene keer uitgesproken klassiek, de andere keer verrassend modern. Wijn met vlag en wimpel De bevlogen wijnmaker Roberto Carrenca is namelijk niet bang om te experimenteren. Als geen andere weet hij de volle potentie van druiven te benutten en bij het opvoeden van de wijn durft hij risico’s te nemen. Dan weer op hout, kort of juist extra lang, dan weer in tanks. Dat niet elk resultaat de fles haalt is een risico dat hij durft te nemen. En dat is maar goed ook. Want ook op het gebied van wijn geldt dat je pas slaagt als je durft te falen. En geslaagd is Carrenca met deze klaterfrisse Sauvignon Blanc. Wat ons betreft met vlag en wimpel!. Profiteer nu van deze POS Sauvignon Blanc aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]