POS Sparkling Wine Brut

Bestel de POS Sparkling Wine Brut online voor slechts €7.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Mousserende Wijn uit te bestellen.

Deze spraakmakende bubbelwijn is een heuze medaillewinnaar. De wijn is heerlijk fruitig en fris en is perfect voor ieder moment. Afkomstig uit de kelders van het beroemde Chileense wijnhuis Viña Indomita. De druiven Chardonnay en Pinot Noir laten zich in deze wijn van hun beste kant zien en trakteren op heerlijke frisse en romige smaken. Een feest in het glas!

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over POS Sparkling Wine Brut:
EAN: 8719418001142
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Kurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Chili
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 6
Levertijd:
Alcoholpercentage: 12
Druiven: Chardonnay,Pinot Noir
Smaakprofiel: Bruisend & Fris
Serveertip: Aperitief
Kleur: Mousserende Wijn
Jaar:
Bezorgkosten:

POS Sparkling Wine Brut wijnvoordeel.nl

Als de druiven Chardonnay en Pinot Noir zich ergens thuis voelen, dan is het wel in Casablanca Valley in Chili. De vallei, op geringe afstand van de Stille Oceaan, strekt zich over een lengte van zo’n dertig kilometer uit van oost naar west en heeft een relatief koel klimaat. En dat past de druiven, die met hun voeten in een zanderige bodem van klei staan, wel. Het doet ze denken aan de klimatologische omstandigheden in de Franse appellaties, de oorspronkelijke thuisbasis van de druiven. De moderne wijnmakerij Viña Indomita maakt optimaal gebruik van die voordelen. Het bedrijf heeft wijngaarden in de beste delen van Casablanca Valley en weet zo al jaren uitstekende wijnen te maken. De ene keer uitgesproken klassiek, de andere keer verrassend modern. Wijn met vlag en wimpel De bevlogen wijnmaker Roberto Carrenca is namelijk niet bang om te experimenteren. Als geen andere weet hij de volle potentie van druiven te benutten en bij het opvoeden van de wijn durft hij risico’s te nemen. Dan weer op hout, kort of juist extra lang, dan weer in tanks. Dat niet elk resultaat de fles haalt is een risico dat hij durft te nemen. En dat is maar goed ook. Want ook op het gebied van wijn geldt dat je pas slaagt als je durft te falen. En geslaagd is Carrenca met deze feestelijke Sparkling Wine Brut. Met vlag en wimpel!. Profiteer nu van deze POS Sparkling Wine Brut aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]