PP Orahovica Graševina kvalitetno

PP Orahovica Graševina kvalitetno

Bestel online de PP Orahovica Graševina kvalitetno voor slechts 8.25. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Slavonië wijn kopen uit Kroatië voor een goede prijs.

Graševina (ook bekend als Welschriesling) is de meest voorkomende druivensoort in Kroatië en het is de meest beroemde witte wijn van het land. Het is een droge en zeer aangename wijn. Perfect voor een dag op het terras of een tochtje op uw boot.

Graševina van Orahovica is een droge kwaliteitswijn, zeer gemakkelijk om te drinken, fruitig en bloemig, met een harmonieus aroma. De wijn heeft een mooie lichtbittere afdronk.

Graševina past goed bij gegrild vlees, wit vlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees of zoetwater- en zeevis gerechten.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze PP Orahovica Graševina kvalitetno: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: PP Orahovica De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Kroatië Regio van herkomst: Slavonië Sub-categorie: Witte wijn>Kroatië Inhoud: 750ml