8719418005508

Principe de Loray Grillo

Bestel de Principe de Loray Grillo online voor slechts €9.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Sicilië te bestellen. Een verfrissende verrassing uit Sicilië: fruitig en sappige witte wijn met een licht vulkanische mineraliteit en een ziltig droge afdronk. Van de exotische oogst 2018. Een aanrader bij lichte pasta en vis. Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen
Extra informatie over Principe de Loray Grillo: EAN: 8719418005508 Flessen per doos: 6 flessen Type afsluiting: Kurk Dronk vanaf: Nu op dronk Regio: Land van herkomst: Italië Retourtermijn: 14 dagen Voorraad: 1200 Levertijd: Alcoholpercentage: 13 Druiven: Grillo Smaakprofiel: Levendig & Fris Serveertip: Kleur: Witte Wijn Jaar: 2018 Bezorgkosten:

De Grillo druif is altijd al nauw verbonden geweest met het Italiaanse eiland Sicilië waar de wijnbouw al vele eeuwen oud is. Vroeger was de witte druif niet geroemd om zijn eigen kwaliteiten, maar werd enkel gebruikt voor het maken van de beroemde zoete Marsala wijn: de Italiaanse variant van Port en Madeira. De toekomst van de Grillo druif werd onzeker toen de Marsala wijn langzaam van de wijnmarkt verdween.

Grillo wijn

De afgelopen dertig jaar heeft er een ware revolutie plaatsgevonden op het gebied van wijn. Het klimaat bleek altijd al goede condities te bieden met de hete zomers, de weinige regen en de arme bodem. En sinds de overheid ook heeft geïnvesteerd in subsidies, is de kwaliteit van Siciliaanse wijn enorm gestegen. En zo waren er ook een aantal wijnboeren die wel het potentieel in de Grillo druif zagen en investeerden in goede kwaliteit. En ze bleken gelijk te hebben: tegenwoordig wordt er verkwikkende droge witte Italiaanse wijn van gemaakt: knisperfris vol tonen van bloesem en stuivend wit fruit. Heerlijk bij pasta of vis.

. Profiteer nu van deze Principe de Loray Grillo aanbieding!