Privékelder Wijnpakket

Bestel de Privékelder Wijnpakket online voor slechts €32.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit te bestellen.

De ‘Privékelder’ is de bijnaam van het keldertje aan de tuinzijde van ons pand te Hilversum. Waar de flessen van de controle dozen/kisten van de nieuwe binnenkomsten in worden gelegd. Nu de Privékelder zó vol is geraakt dat hij overloopt, zijn er flessen uitgehaald, waar een beperkt aantal pakketten voor u van zijn gemaakt. Welke parels er exact in het pakket zitten is een verrassing.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Privékelder Wijnpakket:
Druifsoort:
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 4
Land van herkomst:
Regio:
Jaar:
Kleur:
Smaakprofiel:
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 0.01 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot:
EAN:
Flessen per doos: 6 flessen

Privékelder Wijnpakket wijnbeurs.nl
Om de wijnen zo eerlijk mogelijk te verdelen, zit er in elk pakket:1 fles mooie Bordeaux, zoals uit St-Emilion en omstreken, Médoc e.a.1 fles stevig rood uit Frankrijk, zoals La Jasse, La Coupole, La Pauline e.a.1 fles romig zacht rood uit Spanje, zoals Don Mendo, Acantus, Rioja e.a. 1 fles spicy sappig rood uit Italië, zoals Barbera, Ripasso, Barolo, Chianti e.a.1 fles fris wit of fruitige rosé van Chardonnay, Sauvignon, Verdejo, Grenache e.a.  1 fles rijpe rode Port of karaktervol rood uit Portugal, Californië, Duitsland, Chili e.a.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]